Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 2 van 2 resultaten

1 - 2 van 2 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Victorinox toolcards

Vindt u het lastig om een zakmes overal mee naartoe te nemen, dan is het Victorinox zakmes in creditcard formaat wellicht iets voor u! Het platte zakmes kan gemakkelijk in de portemonnee bewaard worden tussen de andere pasjes zodat u het belangrijkste gereedschap altijd bij de hand heeft. Victorinox bestaat al meer dan een eeuw en is nog steeds een van de beste merken wat betreft zakmessen. De producten van Victorinox hebben een innovatief design en zijn trendy, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig. De toolcard heeft verschillende zakmes functies zoals een briefopener, schroevendraaier, pincet, liniaal, nagelvijl en tandenstoker. De creditcard zakmessen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat u de kleur kunt kiezen die het beste past bij de huisstijl van uw bedrijf of de kleur van uw promotieactie. Alle toolcards zijn gemaakt met Zwitserse precisie en zijn daarom van topkwaliteit. Een duurzaam relatiegeschenk dat nog lange tijd met veel plezier gebruikt zal worden. Victorinox geeft een levenslange garantie op constructie- en materiaalfouten.

Meer lezen >

Victorinox toolcards bedrukken

Wij kunnen indien gewenst de Victorinox toolcard bedrukken met een logo en/of tekst. Door de multitools te bedrukken met uw persoonlijke gegevens zal er optimaal reclame gemaakt worden voor uw bedrijf. Bent u benieuwd naar onze andere producten, heeft u vragen over de Victorinox toolcards of wilt u graag meer informatie over verpakkingen voor een van de relatiegeschenken? Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij zijn al jarenlang gespecialiseerd in relatiegeschenken en de bedrukking ervan. Wilt u zakmessen van een ander merk?

Meer lezen >

Victorinox toolcards Met logo

De bedrukte multitool Victorinox is een origineel en nuttig relatiegeschenk voor uw relaties. Het is slim om uw klanten en personeel te verrassen met een nuttig relatiegeschenk aangezien het product dan daadwerkelijk gebruik gaat worden en uw bedrijfsnaam onder veel ogen zal komen. Het is een effectieve en relatief goedkope manier van reclame maken waar u tevreden relaties aan overhoudt! Via onze website kunt u een offerte aanvragen voor de bedrukte toolcards of de andere Victorinox zakmessen. Laat u verrassen door onze scherpe prijs-kwaliteit verhoudingen en de korte levertijden.

Meer lezen >

Meer lezen >